Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Οι επαναληπτικές εξετάσεις του Μαθήματος 601 ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας e-learning την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00-20.00.

Αγαπητοί/-ές φοιτητές/-τριες σας παρακαλούμε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο από τον ιστότοπο του ΤΕΦΑΑ https://qa.auth.gr/student ή εναλλακτικά τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ του ΑΠΘ, πατώντας "Είσοδο" στο qa.auth.gr.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» χορηγεί τέσσερις (4) υποτροφίες αριστείας, μία (1) ανά κατεύθυνση, σε κάθε ακαδημαϊκό έτος. Οι υποτροφίες αυτές έχουν κριτήριο την επιβράβευση των άριστων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του με κριτήριο την ακαδημαϊκή τους επίδοση (μέσο όρο βαθμολογίας στα μαθήματα) μετά την ολοκλήρωση του 1ου έτους των σπουδών τους. Το ύψος της υποτροφίας αντιστοιχεί στα δίδακτρα ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου.

Ημέρα καριέρας στη Θεσσαλονίκη με δωρεάν συμμετοχή για τους υποψήφιους οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα

  • να διεξάγουν συνεντεύξεις με εκπροσώπους ανθρώπινου δυναμικού
  • να ενημερωθούν για graduate trainee programs αλλά και να
  • λάβουν δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε: https://www.careerguide.gr/career-days-thessaloniki-2018/

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Δ.Ο.Α) ενημερώνει ότι πρόκειται να διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 το 25ο Διεθνές Σεμινάριο Ολυμπιακών Σπουδών για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές. Το Μεταπτυχιακό Σεμινάριο είναι ένας κύκλος σπουδών με τρείς βασικούς άξονες: α) το Ολυμπιακό Κίνημα, β) οι Ολυμπιακοί Αγώνες και γ) Ολυμπισμός. Το ειδικό θέμα του 25ου Διεθνούς Μεταπτυχιακού Σεμιναρίου είναι: «Ο Ολυμπιακός αθλητής ως πρότυπο». Θα συμμετέχουν μόνο 35 φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Σελίδες

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


+30 2310-992242

grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr