Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό στην Ανθρώπινη Απόδοση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό στην Ανθρώπινη Απόδοση

ΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Ανθρώπινη Απόδοση» αποτελεί πρόγραμμα ειδίκευσης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) και περιλαμβάνει δύο κατευθύνσεις:

α) Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης

β) Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση

Καινοτομία του προγράμματος σπουδών αποτελούν: α) η εντατική δια ζώσης φοίτηση σε ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και β) η διδασκαλία από απόσταση με τη βοήθεια της διαδικτυακής τεχνολογίας με σύγχρονη ή ασύγχρονη συμμετοχή.

Ο αριθμός των εισακτέων: ορίζεται συνολικά στους 40 και 20 ανά κατεύθυνση. Από το σύνολο των σαράντα (40), τριάντα δύο (32) θέσεις θα καταλαμβάνονται από πτυχιούχους των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και οι υπόλοιπες οκτώ (8) θέσεις καταλαμβάνονται από πτυχιούχους άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων και Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται στα τρία εξάμηνα πλήρους φοίτησης, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή της ανεξάρτητης επιβλεπόμενης μελέτης.

Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 2.500 €. Από τα τέλη φοίτησης απαλλάσσονται με εισοδηματικά κριτήρια έως και 30% του συνολικού αριθμού των φοιτητών/-ριών που εισάγονται στο ΠΜΣ.

Προϋποθέσεις: Απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης είναι: α) βασικό πτυχίο ΑΕΙ ή/ΑΤΕΙ, β) πιστοποιητικό επάρκειας γνώσης ξένης γλώσσας και γ) δύο συστατικές επιστολές. Η τελική αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται με βάση τα μόρια που συγκεντρώνει από οκτώ (8) κριτήρια διαφορετικής αξιολογικής βαρύτητας.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα προσκαλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας με τα δικαιολογητικά, ή να τα αποστείλουν ταχυδρομικά σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ ίδρυσης του ΠΜΣ.

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α./ΑΠΘ,

«Ανθρώπινη Aπόδοση»

Νέες Εγκαταστάσεις Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ.,

Γυάλινο κτήριο Θέρμης,

TK 57001, 1ος όροφος

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο/φαξ: 2310-992242, ώρες 9:00-12:00,

Για περισσότερα περιηγηθείτε εδω http://humanperformance.phed.auth.gr

E-mail: msc-hp@phed.auth.gr

Share: 

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr