Αριθμός εισακτέων

Αριθμός εισακτέων

Αριθμός εισακτέων

Για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. εισάγονται στο Δ.Π.Μ.Σ. εκατό (100) συνολικά μεταπτυχιακοί/-ες φοιτητές/-τριες κατ’ ανώτατο αριθμό (ΦΕΚ 628/23.06.98) κατ’ έτος και είκοσι πέντε (25) σε κάθε κατεύθυνση με βάση τη σειρά κατάταξης εφόσον υπάρχουν εγγραφές για όλες τις κατευθύνσεις.Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο αριθμός των φοιτητών σε κάποια κατεύθυνση, μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των φοιτητών/τριών των άλλων κατευθύνσεων από επιλαχόντες υποψηφίους, σύμφωνα με τη μοριοδότηση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία θέση εισάγονται όλοι οι ισοβαθμούντες.  Καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού εισακτέων γίνονται δεκτοί στο Δ.Π.Μ.Σ. ένας/μια (1) υπότροφος/-η του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) που πέτυχε στο σχετικό διαγωνισμό μεταπτυχιακών σπουδών εσωτερικού, του γνωστικού αντικειμένου του Δ.Π.Μ.Σ. και ένας/μια (1) αλλοδαπός/-ή υπότροφος του Ελληνικού Κράτους. Με απόφαση της Ε.Δ.Ε., ο αριθμός των υποτρόφων των παραπάνω κατηγοριών μπορεί να αυξάνεται.

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


+30 2310-992242

grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr