Προϋποθέσεις

Προϋποθέσεις

Προϋποθέσεις

Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση και να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης, δηλαδή της μοριοδότησης του/της κάθε υποψηφίου, πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω απαραίτητες προϋποθέσεις:

  • πιστοποιητικό επάρκειας γνώσης ξένης γλώσσας και
  • δύο (2) συστατικές επιστολές.

Α) Να αποδεικνύεται η επάρκεια γνώσης μιας ξένης γλώσσας

Αγγλική, Γερμανική, ή Γαλλική με αναγνωρισμένη πιστοποίηση επιπέδου τουλάχιστον “Lower” για την Αγγλική, ή αντίστοιχου επιπέδου αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τις άλλες γλώσσες. Οι παρακάτω πιστοποιήσεις αποδεικνύουν τη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο “Lower”:

Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 του νόμου 2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 19 του άρθρου 13 του νόμου 3149/2003.

Β) Να προσκομίσει ο/η υποψήφιος/-α δύο (2) συστατικές επιστολές

Οι συστατικές επιστολές χορηγούνται από μέλη Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι., καθώς και από μέλη που κατέχουν οργανική διδακτική θέση στα Α.Τ.Ε.Ι., από τα οποία αποφοίτησε ο/η υποψήφιος/-α, έχουν τυποποιημένη φόρμα, παραλαμβάνονται από τη γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. και αξιολογείται ο/η υποψήφιος/-α σε εκατονταβάθμια κλίμακα.

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


+30 2310-992242

grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr