Οδηγός Συγγραφής Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

Οδηγός Συγγραφής Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

Οδηγός Συγγραφής Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

Μέρος των υποχρεώσεων του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Η μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία θεωρείται η πιο σημαντική από όλες τις εργασίες που εκπονεί ένας φοιτητής/τρια γιατί διαδραματίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην ειδίκευση που θα αποκτήσει σχετικά με το θέμα που θα επιλέξει, στην απόκτηση του πτυχίου του και κυρίως στην τελική βαθμολογία του. Οι διπλωματικές εργασίες που γίνονται σε διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό πρέπει να έχουν –ως προς τον τύπο συγγραφής- την ίδια δομή και να ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα (π.χ American Psychological Association - A.P.A. Format) τα οποία να είναι διεθνώς αποδεκτά. Με τον παρόντα οδηγό γίνεται προσπάθεια τυποποίησης της διαδικασίας συγγραφής διατριβών. Παράλληλα, καθοδηγεί και βοηθά τους μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες στην προσπάθεια συγγραφής της ΜΔΕ τους.

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


+30 2310-992242

grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr