Ολοκλήρωση φοίτησης – Παρακολούθηση μαθημάτων

Ολοκλήρωση φοίτησης – Παρακολούθηση μαθημάτων

To Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης και Σερρών, για τη φετινή χρονιά, δεν θα δεχθεί εισακτέους.

Καλείστε όσοι/ες φοιτητές/ριες οφείλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα, να δηλώσετε την παρακολούθησή τους το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 καθώς θα είναι η τελευταία χρονιά που θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Τα μαθήματα του Γ’ και Δ΄ εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων του Α’ και Β’ εξαμήνου σπουδών θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις δηλώσεις σας.

Όσοι φοιτητές οφείλετε να εξεταστείτε σε μαθήματα που έχετε ήδη παρακολουθήσει θα πρέπει να στείλετε ηλεκτρονική δήλωση στο email grad@phed.auth.gr για συμμετοχή στις εξετάσεις των μαθημάτων αυτών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις εξεταστικές περιόδους του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Από την Γραμματεία
Μεταπτυχιακών Σπουδών

Share: 

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία»

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Προγράμμα Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», που λειτουργεί από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών,
1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη, 54124

+30 2310-992242


+30 2310-992242

grad@phed.auth.gr

http://igrad.phed.auth.gr